Kolding Volleyball Klub er nomineret til årets forening: ”Vi satser rigtig meget på ungdommen”

Kolding Volleyball Klub er nomineret til årets forening 2022. Klubben startede sidste år projektet ´Ung i Volley´, som har vakt stor interesse for sporten og foreningslivet blandt unge i Kolding.

Af Filippa Andrea Lawson

Kolding Volleyball Klub har de sidste 6-8 år været i kraftig vækst. Det skyldes, at klubben har valgt at fokusere på ungdommen, siger formand Karsten Vium Strandridder. Klubben startede sidste år projektet ´Ung i Volley´, som har vist sig at have stor succes:

”Vi vil gerne skabe et motiverende idrætsmiljø for unge,” fortæller formanden. Projektet går ud på at skabe et rum, hvor de unge kan hygge sig, lære om sporten og udvikle sig. Han fortæller, at klubben blandt andet har gjort sig synlige ved at præsentere sporten på skoler, og ved at arrangere forskellige arrangementer for at gøre foreningslivet mere attraktivt blandt de unge.

Nomineret til årets forening

”Vi satser rigtig meget på ungdommen,” fortæller Karsten Vium Strandridder. Han mener, at den store indsats fra bestyrelsen og de frivillige i foreningen i forbindelse med projektet ´Ung i Volley´ har gjort, at klubben er blevet nomineret til årets forening. Klubben er gået fra at have 73 medlemmer i 2015 til 236 medlemmer i 2021, og noget tyder på, at klubben stadig er i vækst.

Karsten Vium Strandridder håber på, at nomineringen kan give klubben mere synliggørelse i kommunen, og at deres arbejde kan brede sig til andre kommuner landet over.

Vinderen af årets forening kåres tirsdag den 14. marts.